Balloon-Simple-ArrowNon

Schoonmaak Algemeen

Schoonmaakbedrijf Pals specialiseert zich in meerdere schoonmaakdiensten. Eén belangrijke dienst is het algemene of reguliere schoonmaakwerk. Kantoren, scholen, sportcentra en praktijken worden door onze schoonmakers periodiek schoongemaakt. Wij weten: een schoon, fris en goed onderhouden pand is uw visitekaartje naar klanten en bezoekers toe!

algemene schoonmaak Algemene schoonmaak

Schoonmaak zoals u dat wenst

Onze schoonmakers werken nauwkeurig en volgens afspraak op de tijden die u het beste uitkomen. Naar uw behoefte komen onze schoonmakers dagelijks, wekelijks, maandelijks of op incidentele basis. Uiteraard is het mogelijk om de schoonmaak buiten kantoortijd te plannen om zo uw bezoekers en werknemers niet te storen. Zo profiteert u van de flexibele instelling van Schoonmaakbedrijf Pals en onze schoonmakers: een smetteloos kantoor en u heeft er geen omkijken naar.

Het opstellen van een werkplan voor de schoonmaak

Natuurlijk wilt u alleen het beste voor uw pand. Met Schoonmaakbedrijf Pals krijgt u de professionele schoonmaak die past bij het pand en de functie van de ruimte. In overleg met u stellen wij een werkplan op. In dat werkplan nemen wij op wat de punten van aandacht zijn bij het schoonmaken, welke gebieden schoongemaakt dienen te worden en met welke frequentie. Daarbij werken wij zoveel mogelijk met vaste mensen, zodat voor u altijd duidelijk is wie er voor u schoonmaakt. Wel zo prettig!

Schoonmakers voor school, sportcentrum, kinderdagverblijf of kantoor

Wat voor gebouw wij ook voor u gaan schoonmaken, één van de grote voordelen van Schoonmaakbedrijf Pals is dat wij weten wat belangrijk is. Regelmatige reiniging van het interieur, nette werkplekken, opgeruimde bureaus en hygiënisch sanitair: een schoon en fris bedrijf is niet alleen een mooi visitekaartje naar klanten en bezoekers toe, maar ook voor uw werknemers onmisbaar. Wij hebben ervaring met schoonmaak in alle branches, hanteren flexibele contracten en houden hygiëne hoog in het vaandel. Een ideale combinatie!